Ознака: мијалков

Вести

САД ги сместија Груевски и Мијалков на црната листа

Одлуката, како што појаснуваат од Стејт департментот, значи дека Груевски, Мијалков, Тадиќ, како и членовите на нивните потесни семејства се неподобни за влез во САД, како и замрзнување на нивните […]