Ознака: Нагорно-Карабах

Вести

Борба за златото во Карабах. Кој ќе го добие златото!? Ќе има ли трето полувреме !?

Војната во Карабах е запрена, но сè уште ништо не е разјаснето. Конфликтните страни треба да преговараат за пограничните области каде што се наоѓаат „интересни предмети“. Овие вклучуваат историски споменици […]

Избор на уредникот

Стефаноски: Нагорно-Карабах е жешка точка каде Русија и Турција имаат свои математики

Гостувајќи на ТВ24 безбедносниот аналитичар Милан Стефаноски за судирот во Нагорно-Карабах рече дека таму постои зла крв помеѓу две држави кои зад себе имаат многу конфликти. Тој смета дека сегашното […]