Ознака: НАРУШУВАЊЕ НА ИЗБОРЕН ПРОЦЕС

Вести

Социјално загрозените се жртви на лаги: СДСМ го нарушува изборниот процес преку лажни ветувања

Дел од жителите на кумановската населба Средорек се пожалија на нарушување на изборниот процес.Обвинуваат дека непознати лица со лажни ветувања насочени токму кон најзагрозените се обидуваат да ја искористат нивната […]