Ознака: населбата Варош

Локална самоуправа

Се асфалтираше улицата „Ило Полутешка“ во населбата Варош во Прилеп

Во должина од 700 метри се асфалтираа неколку крации на улицата „Ило Полутешка“ која се наоѓа во прилепската населба Варош. Инвестицијата изнесува 5 милиони денари, а парите се обезбедени од […]