Ознака: НАЈНИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ

Вести

НАЈНИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ ЗИМАВА- Управата за хидрометереолошки работи со предупредување, еве до колку ќе достигнат температурите

Македонија денеска, според најавите од синоптичарите, ќе биде зафатена од поларен студ од жолта фаза со ниски температури кои ќе се спушат до минус 18 степени. Управата за хидрометеоролошки рабoти […]