Ознака: најсилен човек

Живот

Тој е најсилниот човек на светот: Ретко спие, јаде сирово месо и има четири жени!

Најсилниот човек на светот, Сајед Мухамед Ахмад, живее во Египет со своите четири жени. Тој е „неверојатниот Хулк“ на нашето време. Се женел 25 пати и татко е на 35 […]