Ознака: НАЈСТАР човек

Живот

Најстариот човек на светот има 145 години: Ги надживеал сите членови од семејството и сега има една единствена желба…

Овој маж ги надживеал своите десет браќа и сестри, четирите сопруги од кои последната починала во 1988 година.Мбах Готхо, маж од Индонезија тврди дека е најстариот човек на светот. Според […]