Ознака: на ново поглавје

Македонија

Еко-училница за почеток на ново поглавје на ООУ “Лазо Трповски“

Во ООУ „Лазо Трповски“ вчера се отвори првата еко-интерактивна училница. По повод празнување на 50 години од основањето на ова училиште, патрониот ден се одбележа на еден поинаков, креативен начин. Имено, учениците заедно со наставниот кадар и со поддршка од Општина Карпош, создадоа училница од еко – материјали. […]