Ознака: на погреб

Магазин

Солзи и смеа на погреб: Покојниот од сандакот извикал: „Ало, каде сум, извадете ме од тука?“ (ВИДЕО)

Дека погребот може да се претвори во забава и смеење, покажа еден Ирец кој луѓето кои дошле на неговиот погреб, ги насмеал со солзи со забавно писмо. Луѓето буквално „прскале“ […]