Ознака: НОЛА ИСМАЈЛОВСКА

Видео Политички партии

Влатко Ѓорчев и Никола Мицевски гласале за АРМИЈА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА? – говореше Нола Исмајловска

Влатко Ѓорчев и Никола Мицевски гласале за АРМИЈА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА? Како и друго 5 пратеници на ВМРО-ДПМНЕ. Како што може да се види во видеово за ова беа обвинети […]

Вести

Во Скопје денес се одржа еднодневна „Обука за млади лидери на иднината“

Во Скопје денес се одржа еднодневна “Обука за млади лидери на иднината”.Настанот беше организиран од страна на “Пан Европска Алијанса” Скопје во соработка со “Интернационалната развојна асоцијација” а поддржан од […]