Ознака: ограничување на движење

Балкан

Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници, 11 дена карантин за Велигден

Од денeска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите […]