Ознака: осаменост

Живот

Што велат 5 познати духовни учители за болеста осаменост?

Осаменоста е болеста на модерното време. Дури и медицинските истражувања предупредуваат дека осаменоста може да претставува поголем ризик од пушењето и дебелината. Таа е духовна болест којашто претставува недостаток од […]

Живот

Пет работи кои се подеднакво опасни како и пушењето

Свеста за штетноста за пушењето  глобално  е се пораширен, но модерното  време карактеризира  низа фактори  кои пушењето го поместуваат  од врвот на списокот на смртоносни навики, предупредуваат научниците.Овие пет навики […]