Ознака: Пензионерски дом

Вести

Никола Тодоров во посета на Пензионерски дом Чаир

Пензионерите во Пензионерски дом Чаир денеска ги посети носителот на листата во 2 ИЕ на коалицијата „За подобра Македонија“, Никола Тодоров, кој со нив разговараше за бројните реализирани проекти од […]