Ознака: повеќе делови

Вести Македонија

Ќе нема струја во повеќе делови од Скопје

Поради технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа денес без електрична енергија ќе останат корисниците од општините Карпош, Сопиште, Ѓорче Петров, Аеродром, Гази Баба и Кисела Вода, соопштуваат од ЕВН Македонија АД. […]