Ознака: „Прасето Пепа“

Занимливости

Кинеските деца ќе ја дочекаат Новата година со епизода од „Прасето Пепа“

Кина утре го прославува почетокот на Годината на свињата, а за најмладите тоа ќе биде посебна можност да погледнат нова епизода од популарниот британски цртан „Прасето Пепа“ со наслов „Прасето […]