Ознака: прозивка

Македонија

По прозивката на Дорис Пак на Твитер се огласи Јоханес Хан

Откако вчера германската политичарка и претседателка на асцијацијата на жени во Еврпската народна партија, Дорис Пак запраша каде се европските бирократи во врска со случајот “Рекет“, на Твитер се огласи […]