Ознака: растегната

Избор на уредникот

Македонија е растргната!

Наташа Котлар нашиот еминентен историчар денеска објави мошне битно четиво во свој статус на Фејсбук. Го пренесуваме во целост поради актуелноста на моментот: Ем старо, ем актуелно: „Порано Македонија беше […]