Ознака: редефинирање на Македонија

Вести

Заев и на Албанците во скопско на митинзи во училиштата им нуди редефинирање на Македонија

Јавноста уште не може да се соземе од шокот предизвикан од ветувањата на Зоран Заев пред албанската дијаспора во Швајцарија, а функционери на СДСМ по социјалните мрежи веќе наголемо се […]