Ознака: Роман Абрамовиќ

Сцена

Роман Абрамовиќ ја купи својата четврта куќа во Њујорк која чини 96 милиони долари

Градоначалникот на Њујорк, Бил Де Бласио порано тврдеше дека руските олигарски „го украле богатството од својата земја со помош на владата“ и потоа тоа така заработено богатство го искористиле да […]