Ознака: СЕВЕРОИСТОЧЕН и источен ПЛАНСКИ РЕГИОН

Вести

Источниот и Североисточниот плански регион ќе градат регионална депонија

Во рамките на проектот за изработка на студии за востоставување интегриран систем за управување со отпад на Источниот и Североисточниот плански регион, предложена е една заедничка локација каде што ќе […]