Ознака: СЕЛКОВСКИ ЖАРКО

Вести

Националниот Сојуз на слепи се соочува со притисоци од министерката Ташевска-Ременски

Националниот сојуз на слепите на република Македонија се соочува со притисоци од страна на техничката министерка за труд и социјална политика, Фросина Ременски.Без консултација од страна на дополнителниот заменик министер […]