Ознака: село

Живот

ТИ СИ НАЈОДВРАТНИОТ ГАД – Го затекнав во штала со спуштени панталони и повратив во истиот момент!

Разведена сум веќе две години, а живеам на село кај брат ми и снаа ми. Како млада се омажив за мојот поранешен маж и исто така млада добив дете.Се занимававме […]

Видео

Необично СУШТЕСТВО пронајдено во село во Украина!

Селаните од едно украинско село, фатиле необично суштество, за кое тврдат дека е Чупакабра.Фатеното животно, долго време им правело проблеми на фармерите и ги убивало нивните кокошки и зајаци. Животното […]

Вести

Минатата година се родиле 13.357 деца во градска, а 9.718 во селска средина

Според податоците на Државниот завод за статистика, во Република Македонија бројот на живородените деца во градските подрачја лани изнесувал 13.357 деца или 57.9% од вкупниот број на живородени деца, наспроти 9.718 или […]

Занимливости

Сакале фестивал, добиле оргии: Во ова село љубов се води на секој чекор!

Жителите на англиското село Флексли пред три години мислеле дека фестивалот „Swingfields“ кој  тие денови бил организиран е еден од низата музички  фестивали, но  многу погрешиле.Иако  се работело  за фестивал […]