Ознака: согорувач на масти

Живот

ЗА 30 ДЕНА ЦЕЛАТА ОБЛЕКА ЌЕ ВИ БИДЕ ГОЛЕМА: 2 состојки и вода, најсилен согорувач на масти!

Важно е да ги почитувате паузите и бројот на денови колку е дозволено да се пие од овој напиток, како и секогаш да го консумирате на празен стомак.Кога ќе мислите […]