Ознака: сожалување

Живот

Исповед на една повредена сопруга: „Не можев да го поднесам сожалувањето на луѓето“

„Јас ќе бидам твојот чувар, а ти ќе бидеш лошиот затвореник.“„Откако ги прочитав тие зборови во чет-пораките на мојот сопруг и друг маж, почувствував како на момент кислородот да исчезнува од […]