Ознака: сок од лук

Живот

„Повеќе не излегувам со врзана коса“: Оваа смеса треба задолжително да ја имате во бањата. Коса, трепки, веѓи – прави чуда!

За жал, косата е една од првите работи кои се изложени на негативното влијание на животната средина. Без разлика дали ви се допаѓа или не, таа станува слаба, тенка и […]