Ознака: со поминат рок

Македонија

До утре ќе се уништат вакцините со декларации со поминат рок

Агенцијата за лекови донела решение “Македонија лек“ до утре да ги уништи МРП вакцините кои имаат декларации со поминат рок. Спорни се повеќе од 600 вакцини, а наредбата веќе е доставена […]