Ознака: со прекршочни

Македонија

Антикорупциска комисија со прекршочни за 28 декани на УКИМ

Бидејќи не доставиле анкетни листови Антикорупциска комисија ќе поведе прекршочна постапка против 28 декани од УКИМ. Контроли ДКСК ќе спроведе и на другите универзитети. Затоа што регистерот не бил ажуриран […]