Ознака: со скопски средношколци

Живот

Кај Будимпешта се расипал автобус со скопски средношколци

Автобусот со кој средношколци од Средно економското училиште “Васил Антевски Дрен“ од Скопје, тргнале на екскурзија се расипал кај Будимпешта. На агенцијата, која го добила тендерот за екскурзијата, и требале неколку часа […]