Ознака: Спалети

Меѓународен фудбал

Хулк: Се е решено, сконцентриран сум на Руското Првенство

Бразилецот Хулк на почетокот од сезоната стигна во руски Зенит и со оглед на големите очекувања не му донесе на својот клуб голем резултат. На тоа се надоврза и несогласувањето […]