Ознака: списанија

Вести

Бесплатен пристап до списанијата со импакт фактор

Министерството за образование и наука во изминатите четири години во соработка со петте државни универзитети и НУБ „Св.Климент Охридски“ во Скопје, обезбедуваше бесплатен пристап до ЕБСКО, една од водечките светски […]

Сцена

Белоруската манекенка Марина Линчук досега се појави на насловните страници на сите важни списанија

Белоруската манекенка Марина Линчук досега се појави на насловните страници на сите важни списанија. Веројатно прошетала на сите светски модни писти, а париските како што е Vogue, ја прогласија за […]