Ознака: средно стручно образование

Вести

Дебата за реформа на средното стручно образование

На јавна дебата денеска беше презентирана предлог-концепцијата за реформата на техничкото образование која се подготвува неколку години и за која Министерството за образование и наука склучи договор со меѓународен конзорциум […]