Ознака: сскм

Вести

Арсовска: На компаниите им се потребни стабилни институции

Во Република Македонија да се води бизнис не е лесно. Има голем број предизвици, но на компаниите им се потребни пред се политичка стабилност и стабилни институции, изјави денеска претседателката […]