Ознака: Тана де Зулуета

Вести

Средба Попоски-Зулуета: Спроведувањето на фер и демократски избори е од голема важност

Заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република Македонија, Никола Попоски, денес оствари средба со Тана де Зулуета, Шефот на Набљудувачката Мисија на ОБСЕ/ОДИХР за предвремените парламентарни […]