Ознака: точак

Живот

Кое е најдобро превозно средство за време на коронавирус?

Возењето велосипед во близина помала од 2 метри од друг велосипедист отсекогаш претставувало опасност. Сега, кога од нас се бара да ја одржуваме нашата оддалеченост за да го забавиме ширењето […]

Видео Останати спортови

Велосипедист во неверојатен спуст низ планина (ВИДЕО)

Снимката на маунтинбајкерот е направена со GoPro и на неа се гледа како вози со полна брзина и прецизност низ пречките во шумата. Прескокнува преку нив со леснотија и без […]