Ознака: трговскиот центар Глобал

Вести

Голем пожар во Струмица во трговскиот центар Глобал!

Голем пожар изби вчераво центарот на Струмица. Како што јавуваат локалните медиуми горел објектот на трговскиот центар Глобал. Според информациите од Струмица, притив пожарните екипи се на терен и се […]