Ознака: Тура преку Слива 2016

Останати спортови

Рекреативен планински настан „Тура преку Слива 2016“

Здружението на љубители на ридско-планински активности, рокенрол и добра чашка во координација со Општина Прилеп го организираше третиот рекреативен планински настан „Тура преку Слива 2016“.„Имаме пријавено повеќе од 150 учесници. […]