Ознака: услуга

Избор на уредникот

ПаркетДон – професионалци што ви требаат за вашиот паркет

Паркетот е доста популарен и неговата примена е широко распространета. На просториите им дава посебен идентитет, чувство на топлина и удобност. Она што првенствено го издвојува од останатите подови е […]

Избор на уредникот Издвојуваме Интервјуа

НИКОБ ЛАБ – ЗА ЕДНА ГОДИНА СМЕ НАЈБРЗО РАСТЕЧКА ЛАБОРАТОРИЈА ВО ДРЖАВАТА ЗАРАДИ ДОСТАПНОСТА, КВАЛИТЕТОТ И  УСУГИТЕ СО НАЈНИСКИ ЦЕНИ

1 ГОДИНА НИКОБ ЛАБ, 1 ГОДИНА БРЗИ, ДОСТАПНИ И КВАЛИТЕТНИ Д-р.Спец.Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ што значи за вас како Генерален Директор на Никоб Лаб првиот едногодишен јубилеј и на што […]