Ознака: успешни луѓе

Живот

20 нешта кои мажите ги прават само доколку се навистина заљубени во вас

Квалитетниот сон ни е навистина потребен. Обично вечерите сакаме да ги поминуваме помирно, но често постојано се случува нешто ново што треба да се заврши или направи. Како последица на […]

Живот

Успешните луѓе не се плашат да кажат: „Мислам“, „ми треба помош“ и „згрешив“

Советите на успешните луѓе се секогаш добредојдени.Но, едно британско истражување покажа дека лицата кои постигнале голем успеси во животот, никогаш не се плашат да изговорат три реченици.1. Јас мислам Во […]