Ознака: Фејсбук

Технологија

Фејсбук започна масовно да отстранува слики од профилите на корисниците

Во последните неколку дена, Фејсбук тргна во акција која изненади голем дел од корисниците. Имено, најпопуларната социјална мрежа почна масовно да отстранува насловни фотографии (cover фотографии) од профилите на своите […]