Ознака: ФОСИЛИ

Вести

Прва научна монографија за македонските фосили

Фосилите од праисториски животни пронајдени кај делчевски Стамер и Ѕвегор заедно со колекцијата фосили од праисториски животни од Македонија, го најдоа своето место во првата научна монографија за фосилите од […]