Ознака: ФУДБАЛЕРИ

Меѓународен фудбал

Брегзит со ФАТАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ за Премиер лигата: Неизвесна е судбината на 400 фудбалери!

Британците гласаа за напуштање на Европската Унија, па многумина се прашуваат како ова ќе влијае на најсилната светска фудбалска лига – Премиерлигата. Сите клубови од Премиерлигата беа за останување на […]