Ознака: ЦВЕТАН ТРИПУНОСКИ

Вести

Трипуновски: Мора да се вреднува трудот на македонските земјоделци

Примарната обврска на Државниот инспекторат за земјоделство е да ги следи тековите кај производството на храна и притоа да ги заштити земјоделците, односно нивниот труд, истакна денес директорот на инспекторатот […]