Ознака: чудотворно масло

Живот

Ова ЧУДОТВОРНО МАСЛО ги спречува сите болести – Подгответе го сами!

Маслото добиено од семките на тиквата има многу пријатен вкус. Може да се користи за салати, за готвење, за припремање на пецива и колачи. Маслото од тивка содржи многу еенцијални […]