Ознака: Шинѕо Абе

Вести

Високите температури не спречуваат ширење на коронавирусот

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе изјави денеска дека високите температури во текот на летото веројатно нема да го спречат пренесувањето на новиот коронавирус, имајќи предвид дека бројот на заразени е голем […]