Ознака: јогурт кифлички

Кулинарство

Меки и сочни јогурт кифлички: Рецепт за тесто без квасец, спремно за момент

Кога немате многу време, припремете го ова прекрасно меко јогурт пециво. Нема квасец и нема чекање тестото да нарасне – се пече веднаш. Потребни состојки: – 100 мл. млака вода […]

Кулинарство

Меки и сочни јогурт кифлички: Рецепт за тесто без квасец, спремно за момент

Кога немате многу време, припремете го ова прекрасно меко јогурт пециво. Нема квасец и нема чекање тестото да нарасне – се пече веднаш. Погледнете го рецептот!