Ознака: Џулијан Нагелсман

Меѓународен фудбал

„Славењето на Новата година е идиотска вечер“

Светот влезе во 2018 година, многумина си раскажуваат како си поминале за најлудата ноќ, а тренерот на Хофенхајм, Џулијан Нагелсман, ја „стресе“ јавноста со неговиот став дека воопшто не слави Нова година и смета […]