Ознака: Mилица Тодоровиќ

Сцена

Mилица Тодоровиќ: „Ни со пиштол ќе ме „натераат“ да се вратам на бившите“

Непосредно пред прославата на роденденот, Милица Тодоровиќ се врати од Истанбул, каде итно се оперираше поради проблеми што ја мачеа осум години, односно го оперираше носот. Таа наполни 30 години, […]