Ознака: Tабановце

Македонија

Заев и Брнабиќ на Tабановце: Се отвора можност за интеграција на регионот

На ГП Табановце – Прешево од денеска се поминува со едно чекање на заедничката испостава што ја воспоставија граничните служби од Северна Македонија и од Србија со проектот за интегрирано […]