Аделина Тахири направи инстраграм за бебето нејзино

Аделина Тахири направи инстраграм за бебето нејзино и веќе имаат 10 илјади следбеници. Инаку таа се омажи за Серјожа адвокатот кој беше во блиски релации долги години со Мијалков…

Loading...