Ако тешко заспивате или се будите навечер, изедете го ова пред спиење

Loading...

Ако имате и вие проблем со спиењето, тешко заспивате, или пак се будите во текот на ноќта, тогаш употребете мал трик од кујната.
Се што ви треба за да ве опушти е лажиче мед пред спиење.
Има состојки кои помагаат телото да се опушти и со тоа помага за спиење и мирен сон.

loading...